Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 351g103kcal3.3g15.8g1.4g6.7g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g501g175kcal5g32.5g2.5g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g371g148kcal4.1g26.7g1.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)185g65kcal1.9g12.8g0.9g2.6g
Vesi1127g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g10g26kcal1g1g2g0.2g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g1255kcal30.6g177.6g42.4g19g
Valittu annoskoko2556g628kcal15.3g88.8g21.2g9.5g
Annoskoko puolitettuna1278g314kcal7.7g44.4g10.6g4.8g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921