Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1350g375kcal16.1g54.8g2.7g28.3g
Sokeri 115g466kcal0g114.6g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g180g56kcal0g18g0g0g
Valkosipuli 7.2g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g1808kcal33.4g377.2g5.4g57g
Valittu annoskoko2556g904kcal16.7g188.6g2.7g28.5g
Annoskoko puolitettuna1278g452kcal8.4g94.3g1.4g14.3g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428227