Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g2258g2619kcal160.3g451.6g18.1g0g
Oliiviöljy 226g1997kcal0g0g225.8g0g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g9389kcal332g926.8g488.6g3g
Valittu annoskoko2556g4694kcal166g463.4g244.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna1278g2347kcal83g231.7g122.2g0.8g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573