Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1131g383kcal34.6g55.4g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 294g1009kcal30g205.8g3.5g10.3g
Kananmuna kuoreton 249g355kcal31.1g0.7g25.5g0g
Suola, annos 3g5.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 288g1171kcal0g288.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g34g136kcal0g33.6g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g554g388kcal66.5g22.2g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g6882kcal324.4g1211.6g65.8g20.6g
Valittu annoskoko2556g3441kcal162.2g605.8g32.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna1278g1721kcal81.1g302.9g16.5g5.2g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886