Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1199g4078kcal24g36g419.8g0g
Sokeri 127g517kcal0g127.3g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja600g959kcal43.8g95.9g42g0g
Lakka600g252kcal8.4g46.8g3g22.2g
Liivate 30g105kcal25.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g11821kcal203.8g612g929.6g44.4g
Valittu annoskoko2556g5911kcal101.9g306g464.8g22.2g
Annoskoko puolitettuna1278g2955kcal51g153g232.4g11.1g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309843