Tonnikalapihvit

Sekoita puoleen purkkiin kermaviilia mausteet: Paprikajauhe, suola, pippuri tai chili toimii myös hyvin.

Seuraavaksi sekaan tonnikala(vedet valutettu kunnolla pois) ja sitten juustoraaste ja lopuksi kananmuna.

Paista kuumalla pannulla pinnasta rapeaksi (tämä on haastavin vaihe, koska nämä hajoaa helposti).

Voi paistaa myös uunissa, mutta ei tule läheskään yhtä hyviä kuin pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Temehoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)63g75kcal1.9g2.6g6.2g0g
Tonnikala filee vedessä atlantic 195g/150g (lidl)94g106kcal25.3g0g0.5g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)31g81kcal9.7g0g4.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.2g5.1kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g692kcal88g8g34.2g0.2g
Valittu annoskoko256g346kcal44g4g17.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna128g173kcal22g2g8.6g0.1g
Arvot/100g100g135kcal17.2g1.6g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208813