Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore63g6.2kcal0.4g1.1g0.1g0.4g
Tomaatti 78g18kcal0.4g2.7g0.2g1.1g
Paprika keltainen 53g16kcal0.5g2.7g0.1g1.1g
Fetajuusto Apetina 8 %31g47kcal5g0g2.5g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g31g83kcal8.7g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g339kcal30g13g16.4g5.2g
Valittu annoskoko256g170kcal15g6.5g8.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna128g85kcal7.5g3.3g4.1g1.3g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720