Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g31g31kcal2.7g2.2g1.1g0.2g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g88g149kcal17.5g0g8.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 138g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g359kcal40.4g4.4g19.6g0.4g
Valittu annoskoko256g180kcal20.2g2.2g9.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna128g90kcal10.1g1.1g4.9g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505