Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 82g20kcal1.5g1.8g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl22g37kcal3.9g0.3g2.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3g26kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g192kcal11.4g9.4g11g6g
Valittu annoskoko256g96kcal5.7g4.7g5.5g3g
Annoskoko puolitettuna128g48kcal2.9g2.4g2.8g1.5g
Arvot/100g100g37kcal2.2g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104