Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto44g149kcal8.7g0g12.7g0g
Sipuli 29g8.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 146g51kcal6.7g2.8g0.4g3.6g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)5.8g16kcal0.7g0.8g1.1g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g29g93kcal0.7g0.9g9.6g0g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g640kcal34.8g12.8g47.8g8.4g
Valittu annoskoko256g320kcal17.4g6.4g23.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna128g160kcal8.7g3.2g12g2.1g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036