Mustikkamuffinsit murupäällisellä

Sekoita keskenään jauhot, sokeri, leivinjauhe ja sooda.

Sekoita toisessa astiassa keskenään öljy, jugutti ja kananmuna.

Lisää märät aineet kuiviin ja sekoita vain sen verran, että kaikki on sekaisin, älä enempää.

Kääntele joukkoon jauhossa pyöräytetyt pakastemustikat.

Jaa taikina 8 tukevaan muffinsivuokaan.

Sekoita jauho, sokeri ja kaneli.

Lisää joukkoon 2 rkl pehmeää voita pieninä palasina ja nypi muruiksi.

Lisää muru muffinsien päälle.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 20-25 minuuttia, kunnes muffinsit ovat kohonneet, ruskettuneet hieman päältä ja kypsiä myös sisältä.

Älä paista liian kuiviksi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 65g221kcal6.6g45.1g0.8g2.3g
Sokeri 36g147kcal0g36.1g0g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Rypsiöljy 13g113kcal0g0g12.8g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Mustikka metsä- 43g19kcal0.2g2.7g0.3g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.7g0.2g0.5g
Sokeri 18g73kcal0g18.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Voi suolaton 7.9g58kcal0.1g0g6.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 43g14kcal1.3g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g1441kcal23.2g230.2g44.4g8.4g
Valittu annoskoko257g720kcal11.6g115.1g22.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna128g360kcal5.8g57.6g11.1g2.1g
Arvot/100g100g281kcal4.5g44.9g8.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225458