Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton158g171kcal35.7g0g2.8g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g34g43kcal1.7g0.9g3.6g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g14g82kcal4.2g1.6g6.5g1.2g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria14g30kcal0.1g7.3g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4.2g1.1kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g1.4g0.9kcal0.1g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g2.8g24kcal0g0g2.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 24g79kcal0.5g0.7g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g869kcal85.2g23.2g48.4g2.6g
Valittu annoskoko256g435kcal42.6g11.6g24.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna128g217kcal21.3g5.8g12.1g0.7g
Arvot/100g100g170kcal16.6g4.5g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756