Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g47g164kcal2.8g35.7g0.8g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g169g59kcal1.7g11g0.8g1.4g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g447kcal9g93.4g3.2g4.6g
Valittu annoskoko257g224kcal4.5g46.7g1.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna128g112kcal2.3g23.4g0.8g1.2g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139