TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)20g53kcal1.5g9.6g1g2g
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g150g196kcal31.6g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g625kcal73.4g33.4g27.4g5g
Valittu annoskoko257g312kcal36.7g16.7g13.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna128g156kcal18.4g8.4g6.9g1.3g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808