Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g90g199kcal17.2g0g15.4g0g
Sika-nautajauheliha45g100kcal7.9g0g7.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 45g29kcal1.4g2.2g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g23g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0g
Nokkonen (100g)11g4.1kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Korppujauho 5.6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.3g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g11g34kcal2g5.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g858kcal66.2g26g55.2g1.6g
Valittu annoskoko257g429kcal33.1g13g27.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna128g215kcal16.6g6.5g13.8g0.4g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813