Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1g8.6kcal0g0g1g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g1g0g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 188g142kcal3.5g28.9g0.4g1.9g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Etikkakurkku 19g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton19g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sinappi 5.6g7.4kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g347kcal8.8g64g3.4g5.2g
Valittu annoskoko257g174kcal4.4g32g1.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna128g87kcal2.2g16g0.9g1.3g
Arvot/100g100g68kcal1.7g12.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580