Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 401g70kcal7.3g1.6g2g7.6g
Chili paprika punainen144g58kcal2.9g13g0g0g
Maissi jyvät 317g456kcal8.9g81.2g7.6g11.7g
Fetajuusto, Milbona160g449kcal32.1g0.8g35.3g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g481g364kcal25.5g83.7g1.9g21.6g
Kana 481g906kcal97.4g0g57.7g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g321g96kcal6.4g22.4g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 10g51kcal0g0g5.8g0g
Chilikastike, Felix240g240kcal4.8g50.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g5392kcal371.4g508.2g221.6g82g
Valittu annoskoko2560g2696kcal185.7g254.1g110.8g41g
Annoskoko puolitettuna1280g1348kcal92.9g127.1g55.4g20.5g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361