Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 45g34kcal5.9g0.5g0.2g3.1g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 81g715kcal0g0g80.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 584g2005kcal59.5g409g7g20.5g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)450g1169kcal116.9g6.7g76.4g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g360g410kcal50.3g3.6g21.6g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)360g144kcal6.1g29.5g0.4g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g240g144kcal1g36g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5136g9239kcal479.4g970.6g373.2g49.2g
Valittu annoskoko2568g4619kcal239.7g485.3g186.6g24.6g
Annoskoko puolitettuna1284g2310kcal119.9g242.7g93.3g12.3g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776