Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g1201g1802kcal243.9g0g96.1g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g45g43kcal1.9g7.7g0.1g2.2g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g1111g367kcal16.7g53.3g4.4g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5136g5335kcal531.4g141.2g292.2g10.2g
Valittu annoskoko2568g2667kcal265.7g70.6g146.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna1284g1334kcal132.9g35.3g73.1g2.6g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.7g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433