Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green28g91kcal6.7g13.8g0.3g3.4g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Porkkana 18g6kcal0.1g1g0g0.5g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.2g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g28g45kcal2.2g1.4g3.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana514g395kcal19.6g37g16.6g9.8g
Valittu annoskoko257g198kcal9.8g18.5g8.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna129g99kcal4.9g9.3g4.2g2.5g
Arvot/100g100g77kcal3.8g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764