Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g63g24kcal0.4g5.6g0g1.6g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g31g119kcal4.7g23.4g0.9g2.6g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g342kcal10.2g71.2g1.8g8.4g
Valittu annoskoko258g171kcal5.1g35.6g0.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna129g85kcal2.6g17.8g0.5g2.1g
Arvot/100g100g66kcal2g13.8g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970