Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha84g139kcal15.9g0g8.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g1.9g0g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 25g7.6kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.1g5.2kcal0.3g0g0.5g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Herkkusieni säilyke 21g3.5kcal0.4g0g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g385kcal37.8g14.6g18.6g4.6g
Valittu annoskoko258g192kcal18.9g7.3g9.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna129g96kcal9.5g3.7g4.7g1.2g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.8g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437