Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 89g101kcal18.9g0g2.7g0g
Lanttu 54g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 25g57kcal4g0.1g4.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)72g114kcal1.9g1.9g10.7g0g
Sinappi 1.8g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g594kcal51.8g12g36.4g2.6g
Valittu annoskoko257g297kcal25.9g6g18.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna129g149kcal13g3g9.1g0.7g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085