Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g1600g4192kcal278.4g0g320g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g140g420kcal4.9g6.3g42g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Korppujauho 80g293kcal8.4g59.9g0.8g4.2g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5144g11767kcal594.2g164g926.8g17.2g
Valittu annoskoko2572g5883kcal297.1g82g463.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna1286g2942kcal148.6g41g231.7g4.3g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807