Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 450g349kcal79g0g3.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 30g268kcal0g0g30.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 12g38kcal1.2g4.2g1.7g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 450g153kcal4.9g24.3g0.9g13g
Tomaattimurska 450g132kcal2.5g23.8g0.9g8.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.9g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kurkuma, annos 2g1.1g0.6kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5148g1932kcal180g108.8g74.6g46.4g
Valittu annoskoko2574g966kcal90g54.4g37.3g23.2g
Annoskoko puolitettuna1287g483kcal45g27.2g18.7g11.6g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804