Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 395g564kcal49.4g1.2g40.5g0g
Sokeri 229g930kcal0g228.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 234g802kcal23.8g163.5g2.8g8.2g
Vispikerma Flora 20%449g988kcal13.5g22.5g89.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki449g252kcal38.2g22.5g0.9g0g
Mansikka 359g167kcal1.8g30.2g0.7g6.8g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)449g270kcal2.2g58.4g2.2g9.4g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5148g7975kcal258.8g1061.2g273.8g48.8g
Valittu annoskoko2574g3988kcal129.4g530.6g136.9g24.4g
Annoskoko puolitettuna1287g1994kcal64.7g265.3g68.5g12.2g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653