Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 938g316kcal6.5g51.6g0.9g13.1g
Sokeri 399g1619kcal0g398.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 235g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g19g58kcal2.1g11.3g1.3g5.3g
Kaneli, jauhettu, annos 2g9g25kcal0.3g7.5g0.3g5.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g150kcal0g37.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl938g3191kcal18.8g28.2g328.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g10718kcal55.4g1068.4g662g47.2g
Valittu annoskoko2576g5359kcal27.7g534.2g331g23.6g
Annoskoko puolitettuna1288g2679kcal13.9g267.1g165.5g11.8g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891