Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g1404g983kcal224.6g0g4.2g0g
Purjosipuli 351g80kcal6.4g8.4g0.7g7.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Ruokakerma Valio 5%702g421kcal8.4g19.7g35.1g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.5g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Kapris etikkaliemessä, Figaro88g27kcal1.8g3.7g0.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g3358kcal483.2g66.6g116g22.2g
Valittu annoskoko2576g1679kcal241.6g33.3g58g11.1g
Annoskoko puolitettuna1288g839kcal120.8g16.7g29g5.6g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968