Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g95g361kcal6.7g47.8g15.4g1.7g
Raparperi 63g21kcal0.4g3.4g0.1g0.9g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g50g95kcal1.3g2.6g9g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g1219kcal23.6g153.4g54.6g5.2g
Valittu annoskoko258g609kcal11.8g76.7g27.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna129g305kcal5.9g38.4g13.7g1.3g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355