Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g164g41kcal2.1g6.9g0.3g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g66g184kcal1.6g2.3g18.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 22g38kcal1.7g0.5g3.3g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g6.1g5.5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g537kcal11.2g19.8g44.8g0g
Valittu annoskoko258g269kcal5.6g9.9g22.4g0g
Annoskoko puolitettuna129g134kcal2.8g5g11.2g0g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112