Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 104g34kcal0.6g5.8g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Katkarapu 18g12kcal2.6g0g0.2g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g190kcal12.2g15.6g7.2g5.8g
Valittu annoskoko258g95kcal6.1g7.8g3.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna129g48kcal3.1g3.9g1.8g1.5g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834