Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 94g26kcal1.1g3.8g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 9g3.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana517g227kcal3g29.6g9g6.4g
Valittu annoskoko258g114kcal1.5g14.8g4.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna129g57kcal0.8g7.4g2.3g1.6g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.7g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976