Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 169g330kcal31.6g0g22.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g70g77kcal1.6g2.8g7g0g
Tilli, tuore 17g5.1kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana517g828kcal67.8g6.6g59.8g0.8g
Valittu annoskoko259g414kcal33.9g3.3g29.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna129g207kcal17g1.7g15g0.2g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676