Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 94g26kcal2.1g2.7g0.2g2.1g
Kymppi kevyt piirakkataikina75g180kcal5.2g28.7g4.7g2.3g
Oltermanni, perinteinen34g122kcal8.4g0g9.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)28g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)28g46kcal0.8g1.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana517g819kcal39.2g65.2g42.8g8.8g
Valittu annoskoko259g409kcal19.6g32.6g21.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna129g205kcal9.8g16.3g10.7g2.2g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729