Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali90g19kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g9g25kcal1.6g0g2.1g0g
Siirappi 4.5g14kcal0g3.3g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g7.8g25kcal0.9g4.9g0.2g0.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 43g56kcal9g0g2.2g0g
Voi 6g44kcal0.1g0g4.9g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g401kcal26.6g29.8g19.6g8.4g
Valittu annoskoko259g200kcal13.3g14.9g9.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna129g100kcal6.7g7.5g4.9g2.1g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970