Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 38g120kcal10g0g9g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g70g35kcal1g7.7g0.1g0.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7g20kcal1.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana517g368kcal25.2g15.8g22.6g1.8g
Valittu annoskoko259g184kcal12.6g7.9g11.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna129g92kcal6.3g4g5.7g0.5g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901