Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 88g65kcal11.5g1g0.3g6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g150g1349kcal0g0g149.9g0g
Ruisjauho, 1 dl625g1999kcal68.7g399.8g14.4g86.8g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 344g1080kcal36.3g204.1g7.6g18.9g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 375g1039kcal7.5g11.2g104.9g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g375g723kcal71.2g0.4g48.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro125g38kcal2.6g5.2g0.6g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g12588kcal395.6g1243.4g652.8g231.4g
Valittu annoskoko2580g6294kcal197.8g621.7g326.4g115.7g
Annoskoko puolitettuna1290g3147kcal98.9g310.9g163.2g57.9g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407