Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 301g2185kcal3.6g1.2g244.8g0g
Sokeri 171g693kcal0g170.5g0g0g
Muna, annos 60g121g106kcal9.1g1g7.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 261g896kcal26.6g182.7g3.1g9.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 121g404kcal0.1g98.3g0.1g1.7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Raparperi 1004g338kcal6.9g55.2g1g14.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 402g258kcal12.8g19.4g14.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.9g0g0g
Sokeri171g693kcal0g170.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g11337kcal119.2g1445g540.8g50g
Valittu annoskoko2580g5669kcal59.6g722.5g270.4g25g
Annoskoko puolitettuna1290g2834kcal29.8g361.3g135.2g12.5g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234205