Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g300g42kcal5.7g3.6g0.6g0g
Kananmuna, keitetty 496g707kcal61.9g1.5g50.8g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro23g6.9kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1502g1138kcal28.1g231.6g3g15g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Sinappi 48g63kcal2.1g6.8g2.9g0.8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)23g4.5kcal0g1.5g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 135g1194kcal0g0g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5172g6343kcal198.2g497.6g385g35g
Valittu annoskoko2586g3171kcal99.1g248.8g192.5g17.5g
Annoskoko puolitettuna1293g1586kcal49.6g124.4g96.3g8.8g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174