Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen88g122kcal16.6g0g6.1g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g11g12kcal0.5g2.3g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kukkakaali 109g26kcal2g2.4g0.3g2.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g33g118kcal9.2g0.7g8.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g634kcal57.4g13.2g38g5.6g
Valittu annoskoko259g317kcal28.7g6.6g19g2.8g
Annoskoko puolitettuna130g158kcal14.4g3.3g9.5g1.4g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101349