Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 35g40kcal5.9g0g1.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Porkkana 22g7.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Purjosipuli 8.8g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g18g44kcal2.5g0.6g3.5g0g
Pinaattipakaste 150g13g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0.2g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g18g9kcal1g0.9g0.2g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Tilli, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g284kcal22g20.8g11.4g3.2g
Valittu annoskoko259g142kcal11g10.4g5.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna130g71kcal5.5g5.2g2.9g0.8g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369