Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali106g22kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 81g185kcal15.4g0g13.8g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1.4g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g13g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g25g85kcal0.5g0.8g9g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g633kcal39g9.4g49g4.4g
Valittu annoskoko259g316kcal19.5g4.7g24.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna130g158kcal9.8g2.4g12.3g1.1g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513