Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 88g94kcal20.2g0g1.3g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paprika keskiarvo 22g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka22g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.2g5.7kcal0.3g0.3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g12g7.1kcal0.6g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g300kcal45.4g12.8g6g4.6g
Valittu annoskoko259g150kcal22.7g6.4g3g2.3g
Annoskoko puolitettuna130g75kcal11.4g3.2g1.5g1.2g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872