Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g20g68kcal4.1g12.4g0.2g3.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Sieni tatti, hapero 84g23kcal1.5g2.4g0.4g1.6g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g8.4g25kcal0.6g4.9g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)56g90kcal1.5g1.5g8.4g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g20g78kcal6.3g0g5.7g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana519g739kcal29.2g48.2g45.6g11.8g
Valittu annoskoko259g370kcal14.6g24.1g22.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna130g185kcal7.3g12.1g11.4g3g
Arvot/100g100g143kcal5.6g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144