Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 18g5.2kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 116g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 7.6g28kcal0.6g6g0g0.1g
Kesäkurpitsa22g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 1.3g11kcal0g0g1.2g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 27g45kcal5.3g0.3g2.5g0g
Maissi jyvät 5.4g7.7kcal0.2g1.4g0.1g0.2g
Tomaattimurska 27g7.9kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour13g40kcal0.5g0.6g4g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana519g310kcal14.8g24.4g16.2g3.4g
Valittu annoskoko259g155kcal7.4g12.2g8.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna130g78kcal3.7g6.1g4.1g0.9g
Arvot/100g100g60kcal2.9g4.7g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915