Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu30g37kcal3.2g0.1g2.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl20g68kcal0.4g0.6g7g0g
Kaurahiutale 10g37kcal1.4g5.7g0.7g1g
Atria kevyt jauheliha175g298kcal33.3g0g17.5g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g25g83kcal4g1.4g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana519g1045kcal84.6g15.6g69.2g2g
Valittu annoskoko260g523kcal42.3g7.8g34.6g1g
Annoskoko puolitettuna130g261kcal21.2g3.9g17.3g0.5g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285203