Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 94g100kcal3.8g18.2g0.8g1.6g
Hk, sininen lenkki 580g109g251kcal10.9g6.9g19.6g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka47g17kcal1.3g2.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana519g739kcal32.2g55.6g41.8g4g
Valittu annoskoko260g370kcal16.1g27.8g20.9g2g
Annoskoko puolitettuna130g185kcal8.1g13.9g10.5g1g
Arvot/100g100g143kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876