Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu76g110kcal12.5g1.1g6.5g1.9g
Porkkana 35g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g4.2g7.6kcal0.1g1.8g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g4.2g0.8kcal0g0.3g0g0g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.5g0g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Parsa puhdistettu 70g23kcal2g1.4g0.4g2.5g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.4g16kcal0.6g0.2g1.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g477kcal32.2g27.8g24.8g13.6g
Valittu annoskoko260g239kcal16.1g13.9g12.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna130g119kcal8.1g7g6.2g3.4g
Arvot/100g100g92kcal6.2g5.4g4.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927