Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa169g29kcal0.7g4.2g1g1.2g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%56g141kcal8.5g1.7g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g6.2g18kcal0.6g1.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g391kcal20.4g16.8g27.4g3.4g
Valittu annoskoko260g195kcal10.2g8.4g13.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna130g98kcal5.1g4.2g6.9g0.9g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175