Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g75g263kcal9.6g52.3g1.4g2.4g
Paistijauheliha, snellman75g128kcal9g0g7.5g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g84g137kcal7.1g10.1g6.7g4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit24g31kcal0.7g0.5g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g1148kcal52.8g125.8g41g12.8g
Valittu annoskoko260g574kcal26.4g62.9g20.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna130g287kcal13.2g31.5g10.3g3.2g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716